sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Sisustus sunnuntai

Heippa ! Ja hyvää alkanutta vuotta 2015. ! Vaihtuihan vuosi sujuvasti ongelmitta ? Itselläni taisi vaihtua liiankin railakkaasti, mutta nyt sitten on aika hölläillä. Uudenvuoden lupauksia sen koommin ei tullut tehtyä, mutta toivon että vuosi 2015 on entistäkin rikkaampi !

Sunnuntain ja vapaapäivän kunniaksi laitettiin taas paikkoja kuntoon. Yllättävän paljon löytyy tavaraa vielä laatikoista pitkin asuntoa..


Olohuoneeseen löytyi vihdoin verhot jotka olivat minun mieleeni. Sohvan yläpuolelle tuli kaksi ikean hylly levyä ja niihin tietysti kaiken maailman juttuja. :) Samalla myös Led kirsikkapuu vaihtoi paikkaa ikkunalaudalle :)


Hieman jäi verhot lyhyeksi, mutta toimikoon siinä niin kauan kunnes saa uudet tilalle :) Keräsin samalla pois kaikki jouluhössötykset joita innoissaan olin ripotellut jokapuolelle. Mulle tuli jotenkin heti joulupäivän jälkeen sellainen fiilis että olisin halunnut kaikki ottaa jo silloin pois, mutta pidättelin itseäni tänneasti.

Keittiön pöydältä otin joulupallot pois, ja mietin pitkään mitä laittaisin pöydälle esille, jotta se ei näyttäisi liian kolkolta tyhjillään.

Lopulta idea tuli minun ystäväni blogista, jossa hänellä on kaikkia aivan mielettömiä sisustus juttuja. Sieltä niinsanotusti kopioin yhden idean, toki hieman sitä itse muutellen.


http://www.lily.fi/blogit/nani-be-yourself/viinilasit-uusio-kayttoon

Tässä linkki oikeaan alkuperäiseen ideaan.

Lautaselle asettelin kahta eri koristehiekkaa tuomaan laseja esille.


Tässä samalla pientä esimakua meidän makuuhuoneesta. Lisää kuvia ja postauksia huoneesta, kun saamme sen täysin valmiiksi.

Tälläistä pientä sunnuntaiksi. Kyllä kummasti aika vaan kuluu kun kulkee verhot käsissä ikkunasta toiseen sommittelemassa ja asettelemassa koriste esineitä pitkin asuntoa.



Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle !

- Ansku

5 kommenttia:

  1. Toi on kiva idea käyttää viinilasit uudelleen, mun piti jouluksi laittaa pöydälle noin mutta unohtui täysin. Saisitko sä näitä sun kuvia yhtää isommiksi= kun ainakin itselleni näkyy pienenä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En jostain syystä saa suurrennettua niitä, mut mulla ne kyllä näkyy ihan hyvän kokoisena molemmissa. Siis internet versiona kuten mobiili versiossa. :o Pitää kokeilla enskerralla muokkailla niitä kuvia !

      Poista
    2. Ja hei kun kuvaa klikkaa kerran se aukeaa isommalla !

      Poista
  2. Vitsi toi tekstitapetti on niin hiano ! :P Voisin tulla kuvaileen teidän asunnon järkkärillä, kun tuun sinne suunnille ? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ! Osu silmää heti ensimmäisenä kaupassa ! :) Joo hyvä idea !! :))

      Poista