torstai 26. helmikuuta 2015

Torstai turinoita.

Moikkamoi ! :)

Kiva nähdä taas kuinka paljon sivullani on kävijöitä, silti vaikka postauksia ei ihan päivittäin ole tullut. Kiitos siitä ! :) Blogini löydätte myös facebookista https://www.facebook.com/myhome.ansku?ref=hl , käykäähän tykkäämässä ! :)

Viimeviikolla flunssa pääsi yllättämään, ei tullut kokoviikosta juuri mitään. Kolmepäivää vuodelepoa ja sitten olikin jo viikonloppu. Vielä vähän flunssa kiusaa, mutta olo on kuitenkin jo huomattavasti parempi, lukuunottamatta sitä että jostain syystä mieli on ollut maassa koko viikon. Varmaankin väsymystä..

Kuitenkin olen taas pikkusen saanut kotona tehtyä lisää. Tässä kuvia alakertamme wc ; stä, jossa oli mun mielestä niin tylsät valkoiset seinät, mutta tapettia en kuitenkaan halunnut laittaa. Lopputulos oli :

 Vallilan seinätarra. Rakastuin tuohon heti kaupassa. :) Oon muutenkin tosi hullaantunut vallilaan, kuten varmaan postauksista ootte sen jo saaneetkin selville. Matot on lähestulkoon kaikki vallilaa. Samassa vessassa mulla on myös vallilan matto. Vallilan matot tuo ihanaa kontrastia huoneeseen. :)

Together is best place to be. Vihdoin ja viimein löysin juuri sellaisen peilin, jota olen kauan etsinyt pitkin kauppoja. Muissa peili / teksti jutuissa on ollut valkoiset kehykset tai kehyksien sisällä on ollut ikkuna sisustusteksteineen. Sellaisenkin meinaan vielä hankkia, mutta tuo tarttui viimeeksi mukaan kaupoilta.

Alakerta meillä alkaa olemaan pikkuhiljalleen sisustuksia myöten valmis.. :) Seuraavaksi aloitetaan yläkerrasta, ja siinä hommaa riittääkin. Toki kaikki suurempi siellä on tehty, mutta vierashuoneen ja wc :n tapetit on vaihdettava. Sillä saa jo huomattavasti ilmettä huoneeseen. Siitä lisää sitten myöhemmin. :) Tässä mun lyhyet kuulumiset kotoa.:)
 Kuinkas teillä on viikko sujunut ? Onneksi viikko alkaa olemaan jo viikonlopun puolella, joten voi ottaa vaan rennosti ! :)

Ps. Yritän panostaa pian enemmän tähän blogiini ja ulkoasun muokkailuun. Oon ollut tän kanssa niin uuno, että jostain syystä en saa tästä ulkoasusta fiksun oloista. :D


Hyvää viikonloppua kaikille. ! <3

- Ansku

2 kommenttia:

  1. Hey Diana ! Ooooo, thank you! Nice to hear.! :) Possible soon, come to new post! :)

    VastaaPoista
  2. Hey Diana ! Ooooo, thank you! Nice to hear.! :) Possible soon, come to new post! :)

    VastaaPoista