torstai 20. marraskuuta 2014

Uusi koti ja remonttia.

Moikka ! :)

Niin se aika vaan vierähtää nopeasti, viime postaus olikin Espoon hotellin seinien sisällä ja nyt onkin jo palattu kotiin ja saatu elämää taas eteenpäin.

Tosissaan meidän pitkäaikainen haave on toteutunut, ja löydettiin meille uusi koti. Tälläkertaa omistus asunto, eikä vuokra asunto..

Kyseessä on siis 88 neliön rivitalo asunto, joka on kahdessa kerroksessa.. Pohjapiirrustusta laitan myöhemmin postauksissa, kun pääsen syventymään muihin huoneisiin.

Asunto oli peruskuntoinen, isommat remontit asunnossa on tehty, mutta me haluttiin vielä pintaremontilla saada asunnosta oman näköinen. Suunnitteilla on siis keittiön uusiminen, olohuoneen seinien laitto. Yläkerran lattiat ja seinät, sekä alakerran wc seinät. Kaikki siis muut pintaremontilla, mutta keittiö on helpompi toteuttaa kokonaisuudessaan eli kaikki muut uusiksi paitsi jääkaappi sekä pakastin.

On aivan ihana saada toteuttaa monia sisustus haaveita tuossa asunnossa, joita ei tässä vuokra kodissa ole saanut toteuttaa.

Tässä hieman olohuoneen remontin alkua..

Tässä olohuone samanapäivänä kun  saimme avaimet. Asunnon omisti ennen vanhempi pariskunta, josta voi myös päätellä tapettien kuvioinnit. Seinä oli perinteistä valkoista tapettia ja yläpuolella koko olohuoneen leveydeltä kiersi boordi, joka oli hieman kukka kuvioitu.


Ja tässä seinä paria päivää myöhemmin.. Kuvassa näyttää kun tapetti olisi sinertävä, mutta todellisuudessa se on hiilenharmaa. Vasemmassa kulmassa näkyvä ikkunaseinä on myös maalattu uudelleen. Sävy on minusta ihana, tuo pehmentävää vaikutelmaa tumman seinän kanssa. Edessä näkyvä saareke saa vielä uutta ilmettä kun kaikki muut on ensin saatu tehtyä. Saarekkeen yläpuolella jatkuu vielä sama tapettiseinä...

Tapetissa on kultaisella sävytyksellä sisustustekstiä.:) Valot antavat vähän huonon kuvan seinästä, mutta valmiina se kokonaisuus selviää. Listat puuttuvat vielä lattiareunasta, mutta kaikki ajallaan.

Hurjasti ollaan tehty töitä ja aikataulua ollaan huimasti edellä. Huomenna saadaan olohuoneen toinen seinä tehtyä, johon tulee kivi kuviointia. Mikskä sitä nyt sanotaan. ? :D

Pyrin päivittämään blogiani remontin ajalta mahdollisimman paljon. Erityisesti huone huoneelta, ennen ja jälkeen.

Minut ja blogini löytää myös facebookista, käy ihmeessä tykkäämässä ! :)

https://www.facebook.com/myhome.ansku?ref=hl

Rauhallista viikonloppua kaikille. ! <3 Itse vietän sen työn ja remontin merkeissä.

- Ansku

3 kommenttia:

  1. hyvält näyttää jo alku! mistäpäin ostitte asunnon?:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :) Käpylästä ostettii :)

    VastaaPoista
  3. okei, ihan meidän vanhoilt mestoilt mis asuttiin siis ;)

    VastaaPoista