sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Olohuoneen valmistumista..

Heimoi ! :)

Viikonloppu alkaa olemaan lopuillaan, vaikkakin mulla mitään viikonloppua ollut. Töitä koko viikonloppu ja remppaa päälle. Huhhuh.. Kyllä se työ tekijäänsä loppujen lopuksi kiittää, ja pian olisi mahdollista jo muuttaa uuteen kotiin.

Keittiö käytiin tilaamassa, ja sekin saadaan onneksi ennen joulua.. Siitä sitten postausta kun se saadaan paikalleen.

Asunto alkaa olemaan pikkuhiljaa valmis. Paljon ollaan saatu viikossa aikaiseksi ! :) Väsymyskin on tottakai sen mukainen..

Tässä muutama kuva olohuoneen vastakkaisesta seinästä, johon perjantaina ilmestyi niinsanottu kivijäljitelmä.


Tadaaaa ! :) Seinä näyttää tässä kulmassa kamalan pikkuruiselta, vaikka se on oikeasti pituudeltaan reilut neljä metriä ja korkeus reipas kolme metriä. :)


Hiukan on erinäköinen kuin viime maanantaina,kun alotimme remontin tapettien repimisellä.


Tässä kuvaa vielä terassin ovelta olohuoneesta.Kiviseinä on siis tässäkuvassa tuossa oikealla puolella. Saareke on kokemassa vielä uudistuksen.. Päätylevy uusitaan ja noiden vanhanaikaisten kaappien tilalle on tulossa lasiovet. Kuvassa vähän näkuu keittiötä, joka vielä on paikallaan ennen purkamista.

Tälläistä pientä hommaa töiden lisäksi. ! :) Nyt ollaan kovassa vauhdissa yläkerran lattioiden kanssa, ja se olisi tarkotuksena saada keskiviikkoon mennessä valmiiksi.


Onhan mulla sentään noin reipas apuri ! :D  Voi olla, että ensiviikolla voisi pikkuhiljalleen kantamaan muuttolaatikoita ovesta sisään. Toki on keittiöremontti vielä tulossa, mutta se ei meidän asumista estä. :)

Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle ! Itse painun huutelemaan nukkumattia, jotta huomenna jaksaa tehdä taas täyden työpäivän ja remonttipäivän päälle !:)

- Ansku

3 kommenttia:

  1. Wow näyttää kyl niin siistiltä!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia ! :) Mie en meinais vaan malttaa odottaa valmistumista, kohta se parhain vasta on edessä kun pääsee kaikki tekstiilit sun muut laittamaan paikalleen. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, varmasti jo houkuttelis ;)

    VastaaPoista