sunnuntai 21. joulukuuta 2014

New lovely home.

Home sweet home. Tänään saatiin tavarat sisälle uuteen kotiin, ja järjestelyä riittää ! Remontti on melkein kokonaan ohi. Uusi keittiö on asennettu paikalleen, sähköt vaan puuttuu. Huomista sähkömiestä odotellessa... Keittiöstä sitten erikseen postausta. Tässä lähinnä olohuonetta. :)


Tässä asunto silloin kun saimme avaimet..

Ja huone nyt.. :)

Saarekkeen päällyslevyksi tuli tumma pähkinä laminaatti levy. Tapetit sisustus teksillä ja saarekkeen kärjessä ihana led kirsikka puu :)

Verhoja puuttuu vielä melkein jokapaikasta ja matot. Hieman myös on sekavaa joka suunnassa. Laatikkoa toisensa perään, mutta kaikki ajallaan. :)

Tässä taas olohuoneen vastakkainen seinä. :) Kivijäljitelmän yläpuolella on halogeni spotti valot valaisemaan kivaa kivijäljitelmää. :)

Hurjasti saa toteuttaa kaikkia niitä unelmia, joita aiemmin ei voinut toteuttaa.. Se kertoo myös sen, että tulevaisuudessa on tulossa paljon postauksia ! :) Seuraavaksi postausta alakerran wc ja keittiöstä. :)

Loppuillan makoilen sohvalla nautiskellen. !

Erittäin rauhallista Joulua kaikille ! <3

- Ansku

5 kommenttia:

  1. Oiiiiii! Todella hyvältä näyttää, varmasti kiva nyt kun saa toteuttaa kaikkea mitä on mielessä ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä juu.. Sisustaja ihmisen unelma tällänen remontti kohde. Varsinkin kun näkee millainen tää on nyt ja silloin ennenkuin remontti alotettiin.. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kiviseinä? Mistä olet hankkinut kivilaatat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Anonyymi ja kiitokset kommentistasi. :) Hankin noi laatat byggmaxista. Noi on älyttömän edulliset, verrattuna prismaan tai k- rautaan. Tosin K-raudassa ja Prismassa myytävät laatat ovat isompia mutta samoissa neliöhinnoissa ne myydään. Noi oli sellaisia tiilen kokoisia harkkoja, mutta ei tullut tuo seinä maksamaan paljoa. 9,95 € taisi olla puoli neliötä. ! :)

      Poista